De laatste loodjes

Binnen 4 weken is het eindelijk zover!

Tussen 16 en 29 november kunnen jullie collega’s beslissen wie hen op het bedrijf zal vertegenwoordigen de volgende 4 jaar. Hoog tijd dus om een tandje bij te steken in jullie campagnes op de bedrijven.

De laatste loodjes wegen het zwaarst en al zeker in deze coronatijden waar het campagne voeren dat we gewend zijn niet zomaar altijd even evident is. Maar dat mag jullie er niet van weerhouden om die laatste weken alsnog te gebruiken om jullie collega’s te overtuigen om voor BTB te stemmen.

Dit kan je met behulp van het propagandamateriaal dat ter beschikking gesteld werd door jullie gewestelijke secretaris of propagandist en de BTB-Toolbox waarin je al het propagandamateriaal in digitale vorm terug vindt. Je vindt er ook een aantal sjablonen waarmee je zelf aan de slag kan om pamfletten of affiches te maken.

Gebruik die laatste weken om jullie collega’s te bereiken en de twijfelaars te overtuigen op lijst 3 te stemmen. Dat kan op fysieke wijze (maar met respect voor de coronamaatregelen) maar even goed langs de digitale weg. Maak reclame voor jullie syndicaal team via Facebook, Whatsapp, Messenger,… Zo kan je een leuk filmpje maken waarin de BTB-kandidaten zichzelf voorstellen. Neem een foto van jullie groep en plaats er een quote bij. Ontvang jullie collega’s voor aanvang van de shift aan de poort met een kleine attentie (kopje koffie, suikerwafel, koffiekoek,…) of een “stoefbrief” waarin jullie terugblikken op de realisaties van de voorbij 4 jaar en misschien ook meegeven waaraan jullie de volgende 4 jaar willen werken.

Laat jullie fantasie de vrije loop, maar wees realistisch en hou rekening met de coronamaatregelen. Licht je gewestelijk secretaris en/of propagandist in van jullie actie. Zij kunnen jullie bijstaan met raad en daad. Filmpjes en/of foto’s van jullie actie zijn altijd welkom. Stuur ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij verwerken ze in onze campagne op sociale media.

Maak er ondanks de rare tijd waarin we ons bevinden het beste van.

 

SUCCES KAMERADEN!