BTB blijft tot uw dienst, ook tijdens de Corona-pandemie!

Net als andere landen lijdt België momenteel onder de pandemie veroorzaakt door het Corona-virus.

De regering nam terecht noodmaatregelen. Ook BTB moet en zal deze opvolgen. Toch blijft BTB op post om een antwoord te geven op al uw vragen.

Of het nu gaat om tijdelijke werkloosheid, individuele beschermingsmiddelen, het preventieplan dat je werkgever al dan niet vastgelegd heeft, het opnemen van vakantiedagen, ... Transportwerknemers kunnen - ook in deze moeilijke tijden - bij ons terecht met al hun vragen en eventuele klachten.

Om onze dienstverlening te blijven waarborgen, organiseren wij de communicatie met onze kantoren en eerstelijnsmedewerkers per telefoon, per mail of via onze sociale media. Onze medewerkers blijven tot uw dienst, maar achter gesloten deuren. In hun belang, maar vooral ook in uw eigen belang.

Alle nodige contactinformatie vindt u op onze website. Bel gerust. De kans is groot dat we u telefonisch kunnen verderhelpen. U kunt ook op onze sociale media terecht. Volg ons op Facebook, Twitter, ... Ook deze info vindt u op onze website.

 

De BTB-délégues in de ondernemingen zijn er voor u!

Ook onze délégués zijn op post. Aarzel niet ze te contacteren in uw onderneming. Indien er naar uw gevoel onvoldoende maatregelen worden genomen om het personeel te beschermen, indien u andere vragen hebt... ze staan zoals altijd paraat.

 

Samen vechten tegen deze crisis

In tijden van crisis is het juiste antwoord niet om enkel voor jezelf te zorgen. Het antwoord is niet méér individualisme of egoïsme. Het antwoord is solidariteit. We moeten zorgen voor elkaar, we moeten samenwerken om het Corona-virus te verslaan.

Want samen zijn we sterk!

 

Frank MOREELS

Voorzitter BTB

 

Corona, vragen en antwoorden - website ABVV