• BTB-ABVV organiseert voor de vierde maal de 'Dag van de fietskoerier'

  Op vrijdag 14 Juni organiseert de Belgische TransportBond voor de vierde keer de ‘Dag van de fietskoerier’. Niet toevallig start ook het EK Voetbal.

  Lees meer...
 • Nieuwe uurlonen bijzondere autobusdiensten

  Ten gevolge van het overschrijden van de spilindex, stijgen de uurlonen van het rijdend personeel van de bijzondere autobusdiensten met 2% vanaf 1 juni 2024.

  Lees meer...
 • Opleiding roerganger

  Opleiding roerganger

  Lees meer...
 • Nieuwe uurlonen geregeld vervoer autobus

  Naar aanleiding van de overschrijding van de spilindex, stijgen de uurlonen in de sector van de openbare autobusdiensten - pachters van De Lijn - met 2% vanaf 1 juni 2024.

  Lees meer...
 • Uber Eats en Deliveroo, stop met uitbuiting en zwartwerk!

  Maaltijdkoeriers zijn werknemers, sterker nog het zijn transportarbeiders! Zet de zaken op orde of stop ermee, alleen zo krijgen we een volwassen en eerlijke sector!

  Lees meer...
 • Taxi: Loonindexering GMMI

  Verhoging gemiddeld minimummaandinkomen.

  Lees meer...

Vacatures

Vacature allround medewerker (M/V/X) - Schipperswelzijn vzw

De v.z.w. Schipperswelzijn Is ooit begonnen als een gespecialiseerde schipperswinkel en is ondertussen uitgegroeid tot een opleidings- en trainingscentrum voor de Belgische binnenvaart.

Lees meer...

Vacature Federaal Propagandist (m/v/x) - Transport & Logistiek

BTB, de transportcentrale van het ABVV, is op zoek naar een Federaal Propagandist (m/v/x) voor de sector Transport & Logistiek - Personenvervoer (bus-car-taxi).

Lees meer...

Vacature Eerste lijn medewerker (v/m/x) - afdeling Limburg

ABVV-Metaal Limburg zoekt in het kader van het samenwerkingsproces met BTB, de transportcentrale van het ABVV, naar een Eerste Lijn Medewerker (v/m/x) ter ondersteuning van onze Sociale Dienst.

Lees meer...

Vacature Eerste lijn medewerker (v/m/x) - afdeling Antwerpen - Mechelen - Kempen

BTB, de transportcentrale van het ABVV, is op zoek naar een Eerste lijn medewerker (m/v/x) voor de sector transport en logistiek, afdeling Antwerpen - Mechelen - Kempen.

Lees meer...

Vacature Eerste lijn medewerker (v/m/x)

BTB, de transportcentrale van het ABVV, is op zoek naar een Eerste lijn medewerker (m/v/x) voor de sector transport en logistiek, afdeling Brussel - Vlaams Brabant.

Lees meer...

Vacature Juridisch Adviseur (M/V/X)

BTB zoekt voor onmiddellijke indiensttreding op ons hoofdkantoor in Antwerpen een jurist die technische en politiek-syndicale ondersteuning biedt en advies verleent aan onze beroepscentrale BTB.

Lees meer...

Subcategorieën

Woord van de voorzitter